cerberus9805 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #11 LegendaryDevilHunter dedi: Konuya ekliyorum hemen. Zaten arada 40TL fark var. Çok yok. DLC için 1 aylığına 40TL fazla verirsin olur biter. xCloud ile telefondan oynamayı denemek istiyordum. Bahanesi olsun bu da. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... xCloud ile nasıl telefondan oynayabilirim ülkemizde desteklenmiyor diye biliyordum.
LegendaryDevilHunter dedi: Konuya ekliyorum hemen. Zaten arada 40TL fark var. Çok yok. DLC için 1 aylığına 40TL fazla verirsin olur biter. xCloud ile telefondan oynamayı denemek istiyordum. Bahanesi olsun bu da. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... xCloud ile nasıl telefondan oynayabilirim ülkemizde desteklenmiyor diye biliyordum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2024 #12 cerberus9805 dedi: xCloud ile nasıl telefondan oynayabilirim ülkemizde desteklenmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsiniz.
cerberus9805 dedi: xCloud ile nasıl telefondan oynayabilirim ülkemizde desteklenmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsiniz.