Persona 5 alınır mı?

Cranialis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu ana kadar hiçbir oyuna bu kadar para vermedim. Biliyorum 700TL günümüzde normalleşmiş bir fiyat ancak benim bütçemi gerçekten zora sokuyor. ama bir yandan da bu oyunu oynamak istiyorum. sizce Persona 5 700 TL edecek bir oyun mu? Bu arada oyunu Xbox mağazasından alıyorum S.team'de hala şaka gibi ama 60 dolar. 2 yıllık oyun be kardeşim. azıcık utanma olur insanda. 2 yıllık sıra tabanlı rol yapma oyununu çıktığı fiyattan satmak çok saçma. Sırf böyle yaptıkları için almayasım da geliyor .ama çok da merak ediyorum.

Hocam o kadar yakuza ve final fantsy var, ben en iyisi demezdim ama yine de mükemmel oyun.
Oynadınız mı bilmiyorum ama reboot’a kadarki yakuza serisi gittikçe birbirinden kötü oyunlar çıkardılar, çöp değik ama persona 5 gibi bir oyununda özellikle sanat dizaynı ve birçok konuda yarışacak bir seri değil, FF tarafında ise modern oyunlarda 7Remake hariç kendilerini adam gibi gösteremediler uzun süredir, 7-8-X gibi oyunlar kapışabilir belki ama P5 modern dönemdeki imkanları ile bunların önüne geçiyor. Kanımca türünün en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı