Huseyin.Harun

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, kısaca hemen konuya gireyim. Ben bir kaza geçirdim, aracımı kasko şirketi perte çıkartmak istiyor. Aklıma takılan bir konu var, aracın üzerinde değişiklik yapabiliyor muyuz? Mesela üzerinde özel jant var ben onu almak istiyorum. Eski orijinal jant lastikleri duruyor, onları taksam olur mu? Bir nevi özel olanları orijinalleri ile değiştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerindeki değişiklikler herhangi bir yerde kayıtlı değilse olabilir. Onu yaparken kimse bilmiyorsa aldığında kayıtlardaki jantları olduğu için araçta özel olanları aldığında kimse bir şey diyemez ben böyle düşünüyorum.

2010 yılında perte çıkan Kuga aracımdan multimedia söküp orijinalini takmak istemiştim. Servis yetkilileri ekspert gelip tüm aksesuarları kayıt altına aldı sıkıntı yaşayabilirsiniz diye uyarmıştı almamıştım bende. Şimdi olay değiştiyse bilemiyorum tabi.

2010 yılında perte çıkan Kuga aracımdan multimedia söküp orijinalini takmak istemiştim. Servis yetkilileri ekspert gelip tüm aksesuarları kayıt altına aldı sıkıntı yaşayabilirsiniz diye uyarmıştı almamıştım bende. Şimdi olay değiştiyse bilemiyorum.

İllaki teklif yaparken fotoğraflarını çekmişlerdir ama işte dediğim gibi, bugünün şartıyla o jantı almaya kalksam cebimden en kötü 50K vermem gerek. Ben de eski jant lastiklerini taksam, onları alsam diyorum, yoksa ben ne yapacağım eski jantları ile? 😂😂

Üzerindeki değişiklikler herhangi bir yerde kayıtlı değilse olabilir. Onu yaparken kimse bilmiyorsa aldığında kayıtlardaki jantları olduğu için araçta özel olanları aldığında kimse bir şey diyemez ben böyle düşünüyorum.

İşin kötü tarafı, kaskonun anlaşmalı olduğu yerde bekliyor araç 😅 Değiştirmek istesem bile jant lastikleri oraya götürmem gerekiyor 😅

Arabayı görseniz dersiniz ki "Bu araba max 50 bine hazır." Yani öyle bir kazası var ama bir fiyat çıkartmışlar abi, a*asını satayım, araba 35 takla atmış da bir daha eski haline gelemez gibi. Kendim yaptırayım desem piyasası yok. Aldım, yaptırdım, aynı fiyata tekrar satacağım, belki de satamayacağım. O yüzden ben de direkt satayım, başka bir araç alayım diyorum. Veya eskisine tekrardan teklif sunayım, ağır hasarlı tekrar alayım diyorum, gittiği yere kadar misali. Vallahi ne yapacağımı bilemiyorum, kaldım öyle. Benim mutlaka o jantları almam lazım abi, bilen birisi lütfen yardım etsin, varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kısaca hemen konuya gireyim. Ben bir kaza geçirdim, aracımı kasko şirketi perte çıkartmak istiyor. Aklıma takılan bir konu var, aracın üzerinde değişiklik yapabiliyor muyuz? Mesela üzerinde özel jant var ben onu almak istiyorum. Eski orijinal jant lastikleri duruyor, onları taksam olur mu? Bir nevi özel olanları orijinalleri ile değiştirebilir miyim?

Perte çıktıktan sonra gerisine karışamazsınız.
Özel bir istisna tanınırsa eksper aracılığı ile halledebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı