PES 13 Extreme "EX13_RP8-FP" linki güvenilir mi?

Öncelikle kurulum kodu gir ardından program files X86 kısmında PES 2013 klasörü oluştur ardından crack dosyası hariç hepsini at ardından crack dosyasını at setup kısmından oyuna gir.
Oraya atıp setup dosyasına tıkladım kodu girdim kuruyor şuan sonra napmalıyım karışıkmış biraz.

Oraya atıp setup dosyasına tıkladım kodu girdim kuruyor şu an sonra ne yapmalıyım karışıkmış biraz.

Yanlış kurdun önce kodu girip program files X86 kısmına PES 2013 klasörü oluşturacaksın sonrasında crack dosyası hariç bütün dosyaları at ardından crack dosyasını at oyun öyle açılır.

Oraya atıp setup dosyasına tıkladım kodu girdim kuruyor şuan sonra napmalıyım karışıkmış biraz.
Crack dosyasını atıp içindeki dosyaya tıkladım doğrumu?

Yanlış kurdun önce kodu girip program files X86 kısmına PES 2013 klasörü oluşturacaksın sonrasında crack dosyası hariç bütün dosyaları at ardından crack dosyasını at oyun öyle açılır.

Öyle yaptım zaten içine dosya oluşturup içinceki setupu kurdum sonra crack dosyasını atıp içindeki dosyadan açtım.

Crack dosyasını atıp içindeki dosyaya tıkladım doğru mu?

Hayır crack dosyasını sonradan PES 2013 klasörüne atıp setup olan yere tıklayacaksın PES 2013 öyle açılacak.

Crack dosyasını atıp içindeki dosyaya tıkladım doğru mu?

Öyle yaptım zaten içine dosya oluşturup içinceki setupu kurdum sonra crack dosyasını atıp içindeki dosyadan açtım.

Crack dosyasını attıktan sonra açman lazım ve yönetici yapman lazım sonrasında yanında uygulama yazan setup dosyasına tıkladığın an PES 2013 simgesi olacak olmazsa kurulum başarısız olur.

Hayır crack dosyasını sonradan PES 2013 klasörüne atıp setup olan yere tıklayacaksın PES 2013 öyle açılacak.

Crack dosyasını attıktan sonra açman lazım ve yönetici yapman lazım sonrasında yanında uygulama yazan setup dosyasına tıkladığın an PES 2013 simgesi olacak olmazsa kurulum başarısız olur.
Hocam oyun açıldı nasıl olduysa :D

Teşekkürler kodu girin dediğiniz anladımda ilk olarak kodu girin derken hangi dosyayı çalıştıracaktım onu anlamadım bir PC'ye daha kuruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı