U Umutwqğepq Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 PES 13 VRAM 128 MB ya da minimum sistem sorunu. Nasıl çözebilirim? Böyle bir hata veriyor. Sistemim de gayet yeterli. Zaten öncesinde de oynuyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
PES 13 VRAM 128 MB ya da minimum sistem sorunu. Nasıl çözebilirim? Böyle bir hata veriyor. Sistemim de gayet yeterli. Zaten öncesinde de oynuyordum.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 6 18 Aralık 2023 #2 Bilgisayarınızda dahili ekran kartı var mı veya dizüstü mü? Bir de şöyle bir çözüm var fakat işe yarar mı bilmiyorum. Çözüm: PES 2013 VRAM 128 MB Hatası Yardımcı olursam çözüldü raporu atarsanız sevinirim Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda dahili ekran kartı var mı veya dizüstü mü? Bir de şöyle bir çözüm var fakat işe yarar mı bilmiyorum. Çözüm: PES 2013 VRAM 128 MB Hatası Yardımcı olursam çözüldü raporu atarsanız sevinirim
KS KS U Umutwqğepq Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 abadestliveled dedi: Bilgisayarınızda dahili ekran kartı var mı veya dizüstü mü? Bir de şöyle bir çözüm var fakat işe yarar mı bilmiyorum. Çözüm: PES 2013 VRAM 128 MB Hatası Yardımcı olursam çözüldü raporu atarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sanırsam yok ve evet dizüstü. Ayarlar kısmından özelliklere girdiğimde ekran kartı değilde işlemci yazıyor. Şimdi sizin attığınız çözümü deneyeceğim Artı 0 Eksi
abadestliveled dedi: Bilgisayarınızda dahili ekran kartı var mı veya dizüstü mü? Bir de şöyle bir çözüm var fakat işe yarar mı bilmiyorum. Çözüm: PES 2013 VRAM 128 MB Hatası Yardımcı olursam çözüldü raporu atarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sanırsam yok ve evet dizüstü. Ayarlar kısmından özelliklere girdiğimde ekran kartı değilde işlemci yazıyor. Şimdi sizin attığınız çözümü deneyeceğim