PES 13 VRAM hatası

ibrahim_bl11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum, bu konuyla ilgili yığınla problem yaşayanlar var ancak yaşadığım sorun biraz daha farklı ve incelediğim bütün kaynaklar/ videolar aynı kapıya çıkıyor.

Öncelikle sistem özelliklerim:
  • Grundig GNB 1588 B1 i5 laptop;
  • Intel Core i5 3210M işlemci
  • NVIDIA GeForce GT740M 1 GB, 64 Bit ekran kartı
  • Goldkey 1333 MHz, 4 GB tek kanal RAM bellek
  • Samsung 870 EVO 500 GB SSD
  • Quanta TWD/TBD anakart

Sorunum PES 13'ün VRAM hatası:'(

1-) Birinci fotoğraf; PES 13 ayarlarını açmaya çalışırken oluyor, "tamam" seçeneğine basarsan açılıyor fakat ben bu hatayı istemiyorum

2-) İkinci fotoğraf; GPU olarak GT740M yazmasına karşın kırmızı şekilde görünüyor ve "yapılamıyor" yazıyor, aynı şekilde VRAM kısmında sadece "32 MB" yazıyor, bunun düzeltilmesini istiyorum

3-) Üçüncü fotoğraf; en fazla 1280 X 720 çözünürlük seçilebiliyor ve görüntü kalitesi olarak "düşük" ayarlardan başka ayar yani "orta" ya da "yüksek" seçemiyorum

4-) Dördüncü fotoğraf; oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı görüyorum, "yoksay" diyorum, oyuna giriyor fakat sorunları aşağıya yazıyorum:

Yönetici olarak çalıştırıyorum, kitserver kullanıyorum, uyumluluk modu açık, ayarlar>grafik ayarları kısımından GT740M seçili durumda, NVIDIA Denetim Masası'ndan gerekli ayarlar yapılmış durumda

Oyundan atma sorunu kesinlikle yok, siyah ekran hatası yok ancak maç yaparken donmalar/takılmalar oluyor

Not: Portikal 20/21 transfer yaması, stadyum yaması, oyuncu yüzü yaması, forma yaması kullanıyorum

Umarım çok karışık yazmamışımdır, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden:')

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1852).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 99
  • Ekran Görüntüsü (1853).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 95
  • Ekran Görüntüsü (1854).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 83
  • Ekran Görüntüsü (1855).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:

Korsan oyun büyük ihtimal. Bu hatalar normal korsanda.

Korsan oyun büyük ihtimal. Bu hatalar normal korsanda.
geç yanıtladığım için üzgünüm, hesabım bi süreliğine bloke edilmişti

oyunu daha önce de yüklemiştim, böyle bi sorun olmamıştı.
yalnız o zaman windows 8 idi. onunla bi alâkası olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…