PES 16 takımları nasıl açılır?

Bunlar benim attığım yamanın kurulumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar benim attığım yamanın kurulumu.

Hocam bu oldu

PES 2017 trial Edition içinde var mı elinizde​

Hocam bu oldu.

PES 2017 trial Edition içinde var mı elinizde​

Önce YouTube'dan PES 17 trial bypass yazıp videodaki işlemi yapın böylece oyun orijinal versiyon gibi olacaktır bu da PES 17'nin yaması.

Son düzenleme:
Önce YouTube'dan PES 17 trial bypass yazıp videodaki işlemi yapın böylece oyun orijinal versiyon gibi olacaktır bu da PES 17'nin yaması.

Hocam bypass ilgili içerik bulamadım yok bana oyun orijinal olsun yeter aslında.

Son düzenleme:
Crack hakkında çok bilgim yok genelde orijinal oynuyorum başka oyunları hocam.

Pekala o zaman dosyayı indirin EXE uzantılı bir setup dosyası olacak onu çalıştırın önünüze gelen ekranda Next tuşuna basarak sayfaları atlayabilirsiniz size dosya konumu sorduğunda kurmak istediğiniz dosyayı ayarlayın ve yine Next'e basın sonra bir bar çıkacak barın tamamen dolmasını bekleyin bitince indirdiğiniz dosyanın içinde muhtemelen autorun diye bir klasör olacak(eğer yoksa indirdiğiniz dosyanın içindeki klasörlere bakın içinde oyun dosyaları olan bir klasör varsa o crackdir) o dosyanın içindekileri oyunu kurduğunuz yere atın ve hazır.

Pekala o zaman dosyayı indirin EXE uzantılı bir setup dosyası olacak onu çalıştırın önünüze gelen ekranda Next tuşuna basarak sayfaları atlayabilirsiniz size dosya konumu sorduğunda kurmak istediğiniz dosyayı ayarlayın ve yine Next'e basın sonra bir bar çıkacak barın tamamen dolmasını bekleyin bitince indirdiğiniz dosyanın içinde muhtemelen autorun diye bir dosya olacak(eğer yoksa indirdiğiniz dosyanın içindeki klasörlere bakın içinde oyun dosyaları olan bir klasör varsa o crackdir) o dosyanın içindekileri oyunu kurduğunuz yere atın ve hazır.

Teşekkürler hocam deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00