Çözüldü PES 17 settings açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam galiba şu an sorun çözüldü şimdi sistemde eksik olan veya olmayan bir şeyden dolayı hata veriyor.
Birkaç adım söyleyeceğim:
1-) yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
2-) antivirüs devre dışı bırakıp deneyin.
3-) driverları güncelleyin.
4-) DirectX ve Visual dosyalarını indirip kurun.
5-) elle internetten indirdiğiniz DLL dosyası var mı, varsa onları silebilirseniz silin ve üstte dediğim paketleri kurun. Orijinal dosyalardır sistem için.

Bu adımları deneyin olmazsa sfc/scannow komutunu tekrar yapın ve deneyin. Çözümler bu kadar bende, inşallah olur.

Yine olmadı :(. Yine de yardımınız için teşekkürler.

Settingse tıklıyorum ve hiçbir tepki vermiyor sadece dönüyor.

Sorunu an itibarıyla çözdüm. Settings dosyasına sağ tıklayıp "grafik işlemciyle çalıştır" ibaresinin üzerine gelip entegre grafiği seçtim ve settings dosyası açıldı.
CMD'yi yönetici olarak açın ve sfc/ scannow komutunu deneyin ve sonradan tekrardan deneyin.

Hocam dediğinizi yaptım ve bu sefer de böyle bir hata verdi.

Dosya Ekleri

• hatapes.png
    hatapes.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 77
Hocam dediğinizi yaptım ve bu sefer de böyle bir hata verdi.
Hocam galiba şu an sorun çözüldü şimdi sistemde eksik olan veya olmayan bir şeyden dolayı hata veriyor.
1-) Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
2-) Antivirüs devre dışı bırakıp deneyin.
3-) Driverları güncelleyin.
4-) Directx ve Visual dosyalarını indirip kurun.
5-) Elle internetten indirdiğiniz dll dosyası var mı, varsa onları silebilirseniz silin ve üstte dediğim paketleri kurun. Orijinal dosyalardır sistem için.

Bu adımları deneyin olmazsa sfc/scannow komutunu tekrar yapın ve deneyin. Çözümler bu kadar bende, inşallah olur.

1-) yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
2-) antivirüs devre dışı bırakıp deneyin.
3-) driverları güncelleyin.
4-) DirectX ve Visual dosyalarını indirip kurun.
5-) elle internetten indirdiğiniz DLL dosyası var mı, varsa onları silebilirseniz silin ve üstte dediğim paketleri kurun. Orijinal dosyalardır sistem için.

Yine olmadı :(. Yine de yardımınız için teşekkürler.

Settingse tıklıyorum ve hiçbir tepki vermiyor sadece dönüyor.

Sorunu an itibarıyla çözdüm. Settings dosyasına sağ tıklayıp "grafik işlemciyle çalıştır" ibaresinin üzerine gelip entegre grafiği seçtim ve settings dosyası açıldı.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı