M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Açıyorum siyah ekranda kalıyor. Crack denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz?
Ardaeren54 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Metrepat dedi: Açıyorum siyah ekranda kalıyor. Crack denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncelle olmazsa başka yerden indir. Artı 0 Eksi
Metrepat dedi: Açıyorum siyah ekranda kalıyor. Crack denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncelle olmazsa başka yerden indir.
KS KS M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Ardaeren54 dedi: Ekran kartını güncelle olmazsa başka yerden indir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı yok da sıkıntı başka bir şey. Artı 0 Eksi
Ardaeren54 dedi: Ekran kartını güncelle olmazsa başka yerden indir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı yok da sıkıntı başka bir şey.