Rica ederim. Kurulumun başarılı olacağına inanıyorum. Kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.Teşekkür ederim indirmeye başladım
Tamam çok teşekkür ederim sabahtan beri bu sorunla uğraşıyorum aklımda buraya paylaşmak geldi saçma yediğim bir linçten sonra yoneticinin yorum atması beni mutlu ettiRica ederim. Kurulumun başarılı olacağına inanıyorum. Kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Anti-Virüs kullanıyor musun?Tamam çok teşekkür ederim sabahtan beri bu sorunla uğraşıyorum aklımda buraya paylaşmak geldi saçma yediğim bir linçten sonra yoneticinin yorum atması beni mutlu etti
Anti-Virüs kullanıyor musun?
yazmıştım zaten konu başlığına kapatıp denedeğimde çözülmemişti sorunAnti-Virüs kullanıyor musun?
Anti-Virüs kullanıyorsan devre dışı bırak. O da sebep olabilir o hataya.
Hocam o hata verdiği kısımda yoksay dediğinde ne oluyor? Bir dene istersen.yazmıştım zaten konu başlığına kapatıp denedeğimde çözülmemişti sorun
bir daha yaparsa bunu indirtikten sonra denerimHocam o hata verdiği kısımda yoksay dediğinde ne oluyor? Bir dene istersen.
Belki çalışır.
Tamam hocam.bir daha yaparsa bunu indirtikten sonra denerim

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.