alpqwe1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar PES 10 indirip kurmak isterken sonunda böyle bir hatayla karşılaştım. Bir yerde Windows güvenlik duvarını kapat diye yazmış, onu yaptığımda da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar PES 10 indirip kurmak isterken sonunda böyle bir hatayla karşılaştım. Bir yerde Windows güvenlik duvarını kapat diye yazmış, onu yaptığımda da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2021 #11 Çözüm: Yönetici olarak çalıştırmak evet. Artı -2 Eksi
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #12 Recep Baltaş dedi: Dijital olarak satılmayan oyunlar için tek seçenek indirmek kalıyorsa destek verilebilir. Konu dışına çıkmayalım. Yönetici olarak çalıştırma tavsiyesi benim de ilk tavsiyem olacak. Genişletmek için tıkla... Anlatacağım diye delirecektim en sonunda korsan deyip duruyorlar. Sağ olun hocam ilaç gibi geldiniz. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Dijital olarak satılmayan oyunlar için tek seçenek indirmek kalıyorsa destek verilebilir. Konu dışına çıkmayalım. Yönetici olarak çalıştırma tavsiyesi benim de ilk tavsiyem olacak. Genişletmek için tıkla... Anlatacağım diye delirecektim en sonunda korsan deyip duruyorlar. Sağ olun hocam ilaç gibi geldiniz.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #13 Recep Baltaş dedi: Dijital olarak satılmayan oyunlar için tek seçenek indirmek kalıyorsa destek verilebilir. Konu dışına çıkmayalım. Yönetici olarak çalıştırma tavsiyesi benim de ilk tavsiyem olacak. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum herkes kızgın atıyor Recep Baltaş diyor herkes beğeni atıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Recep Baltaş dedi: Dijital olarak satılmayan oyunlar için tek seçenek indirmek kalıyorsa destek verilebilir. Konu dışına çıkmayalım. Yönetici olarak çalıştırma tavsiyesi benim de ilk tavsiyem olacak. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum herkes kızgın atıyor Recep Baltaş diyor herkes beğeni atıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS alpqwe1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 31 Mart 2021 #14 Oyun piyasada yok nasıl satın alıp oynayabilirim ? Artı 0 Eksi
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2021 #15 Madss dedi: Ben diyorum herkes kızgın atıyor Recep Baltaş diyor herkes beğeni atıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş. Artı -1 Eksi
Madss dedi: Ben diyorum herkes kızgın atıyor Recep Baltaş diyor herkes beğeni atıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş.
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #16 alpqwe1 dedi: Oyun piyasada yok nasıl satın alıp oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam CD olarak satılıyor diye biliyorum fakat hepsi PS3 uyumlu olarak gördüm. Artı -1 Eksi
alpqwe1 dedi: Oyun piyasada yok nasıl satın alıp oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam CD olarak satılıyor diye biliyorum fakat hepsi PS3 uyumlu olarak gördüm.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #17 382019 dedi: Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş. Genişletmek için tıkla... Hepiniz ilk başta korsan deyip sonrasında düzenlediğiniz için olabilir mi? Artı 0 Eksi
382019 dedi: Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş. Genişletmek için tıkla... Hepiniz ilk başta korsan deyip sonrasında düzenlediğiniz için olabilir mi?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Mart 2021 #18 382019 dedi: Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş. Genişletmek için tıkla... İlk mesajında "korsana destek yok, orijinal sitesinde indirin" demiştin ve daha sonra mesajın silindikten sonra "Yönetici olarak başlatın" dedin. Artı -1 Eksi
382019 dedi: Ben yönetici olarak çalıştır dedim Apaçi Atçı gülmüş -1 bırakmış. Sen demişsin beğenmiş. Genişletmek için tıkla... İlk mesajında "korsana destek yok, orijinal sitesinde indirin" demiştin ve daha sonra mesajın silindikten sonra "Yönetici olarak başlatın" dedin.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #19 schlss dedi: Hepiniz ilk başta korsan deyip sonrasında düzenlediğiniz için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan dedim. Sonra yeni mesaj atarak çözümünü söyledim. Herkes o mesaja kızgın attı. Artı -1 Eksi
schlss dedi: Hepiniz ilk başta korsan deyip sonrasında düzenlediğiniz için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan dedim. Sonra yeni mesaj atarak çözümünü söyledim. Herkes o mesaja kızgın attı.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2021 #20 TÇB dedi: İlk mesajında "korsana destek yok, orijinal sitesinde indirin" demiştin ve daha sonra mesajın silinmiş "Yönetici olarak başlatın" dedin. Genişletmek için tıkla... Mesajım silinmiş evet. Satılmadığını bilmiyordum ki. Artı -1 Eksi
TÇB dedi: İlk mesajında "korsana destek yok, orijinal sitesinde indirin" demiştin ve daha sonra mesajın silinmiş "Yönetici olarak başlatın" dedin. Genişletmek için tıkla... Mesajım silinmiş evet. Satılmadığını bilmiyordum ki.