alpqwe1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar PES 10 indirip kurmak isterken sonunda böyle bir hatayla karşılaştım. Bir yerde Windows güvenlik duvarını kapat diye yazmış, onu yaptığımda da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar PES 10 indirip kurmak isterken sonunda böyle bir hatayla karşılaştım. Bir yerde Windows güvenlik duvarını kapat diye yazmış, onu yaptığımda da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS alpqwe1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 31 Mart 2021 #41 Dostum çok teşekkür ederim oyunu sorunsuz şekilde kurdum beni çok mutlu ettin senin sayende nostaji yapabiliyorum Artı 0 Eksi
Dostum çok teşekkür ederim oyunu sorunsuz şekilde kurdum beni çok mutlu ettin senin sayende nostaji yapabiliyorum
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2021 #42 alpqwe1 dedi: Dostum çok teşekkür ederim oyunu sorunsuz şekilde kurdum beni çok mutlu ettin senin sayende nostaji yapabiliyorum Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
alpqwe1 dedi: Dostum çok teşekkür ederim oyunu sorunsuz şekilde kurdum beni çok mutlu ettin senin sayende nostaji yapabiliyorum Genişletmek için tıkla... Rica ederim