H Hasantoy35 Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 RAM 8 Gb Ekran kartı İntel İrisXe İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim!
Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim!
Clexarr Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et olmazsa bilgisayarınızda sorun vardır yada oyunda sorun vardır. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et olmazsa bilgisayarınızda sorun vardır yada oyunda sorun vardır.
Angelpine Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 294 Çözümler 3 Yer Karabük & Balıkesir 23 Haziran 2023 #3 Oyunu SKIDROW klasöründeki pes2013 exe'sinden açman gerekiyor. Diğer klasörlerdeki pes2013 exe'lerinde bu hatayı veriyor. Aynı şekilde autorun'dan açarsan da bu hatayı veriyor. Anlamadıysan foto da atabilirim. Artı 0 Eksi
Oyunu SKIDROW klasöründeki pes2013 exe'sinden açman gerekiyor. Diğer klasörlerdeki pes2013 exe'lerinde bu hatayı veriyor. Aynı şekilde autorun'dan açarsan da bu hatayı veriyor. Anlamadıysan foto da atabilirim.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 Hasantoy35 dedi: Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim! Eki Görüntüle 1833034 Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil ve crack işlemini yapmamışsınız indirdiğiniz sitede nasıl yapılcağı gösterilmiştir muhtelemen. Artı 0 Eksi
Hasantoy35 dedi: Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim! Eki Görüntüle 1833034 Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil ve crack işlemini yapmamışsınız indirdiğiniz sitede nasıl yapılcağı gösterilmiştir muhtelemen.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.483 Çözümler 124 24 Haziran 2023 #5 Hasantoy35 dedi: Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim! Eki Görüntüle 1833034 Genişletmek için tıkla... Aktifsen ona göre yardım edeceğim yoksa boşuna uğraştırma beni. Artı 0 Eksi
Hasantoy35 dedi: Bu hata ile karşılaştım tekrardan kurmuş olmama rağmen sorun çözülmüyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim! Eki Görüntüle 1833034 Genişletmek için tıkla... Aktifsen ona göre yardım edeceğim yoksa boşuna uğraştırma beni.
KS KS H Hasantoy35 Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #6 Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim sorunu çözdüm buradan almış olduğum bilgi sayesinde hepinize teşekkür ed yorum çok sağ olun! Artı 0 Eksi
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim sorunu çözdüm buradan almış olduğum bilgi sayesinde hepinize teşekkür ed yorum çok sağ olun!