E erenayyldz Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Elinde orijinal PES 2013 DVD olan var mı? Ona göre yorum yapsın lütfen iletişime geçip satın almayı düşünüyorum.
Elinde orijinal PES 2013 DVD olan var mı? Ona göre yorum yapsın lütfen iletişime geçip satın almayı düşünüyorum.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #2 Orjinalini ne yapacaksınız hocam? Merak ettim. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Biraz zor hocam. Bulduğunuz orijinal olmayabilir. Kutu ve CD baskısı yapmak zor değil. İnşallah bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Biraz zor hocam. Bulduğunuz orijinal olmayabilir. Kutu ve CD baskısı yapmak zor değil. İnşallah bulabilirsiniz.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Şubat 2021 #4 Extreme yaması veya Bombpatch yaması kurun. Orjinali artık yok, korsan yüklemek zorundasınız maalesef. Artı 0 Eksi
Extreme yaması veya Bombpatch yaması kurun. Orjinali artık yok, korsan yüklemek zorundasınız maalesef.
KS KS E erenayyldz Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Artı 0 Eksi
Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Şubat 2021 #6 erenayyldz dedi: Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Genişletmek için tıkla... Oyun bende yok başka bir şey yazacaktım sonra mesajı silemediğim için . olarak değiştirdim . Attığın beğeniyi geri alırsan iyi olur lika kasmış gibi görünmeyeyim . Admin yeterince saçmaladım iki mesajı da silersen secinirim . Artı 0 Eksi
erenayyldz dedi: Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Sanırım oyun sende mevcut mesaj atar mısın bana nasıl yazabilirim sana? Genişletmek için tıkla... Oyun bende yok başka bir şey yazacaktım sonra mesajı silemediğim için . olarak değiştirdim . Attığın beğeniyi geri alırsan iyi olur lika kasmış gibi görünmeyeyim . Admin yeterince saçmaladım iki mesajı da silersen secinirim .