Void3f Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Ayarlardan düzgünce ayarladım ama oyuna geçince tekrardan bozuluyor.
Çözüm Void3f 10 Haziran 2024 zlatans1 dedi: Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi? Genişletmek için tıkla... Settings.exe'den bahsediyorum. @zlatans1 Settings.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım ve öyle ayarları yaptım oldu. Konu kapanmıştır.
zlatans1 dedi: Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi? Genişletmek için tıkla... Settings.exe'den bahsediyorum. @zlatans1 Settings.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım ve öyle ayarları yaptım oldu. Konu kapanmıştır.
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Void3f dedi: Ayarlardan düzgünce ayarladım ama oyuna geçince tekrardan bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi? Artı 0 Eksi
Void3f dedi: Ayarlardan düzgünce ayarladım ama oyuna geçince tekrardan bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi?
KS KS Void3f Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 zlatans1 dedi: Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi? Genişletmek için tıkla... Settings.exe'den bahsediyorum. @zlatans1 Settings.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım ve öyle ayarları yaptım oldu. Konu kapanmıştır. Son düzenleme: 10 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
zlatans1 dedi: Ayarlar dediğiniz oyun içi ayarlar mı yoksa oyunun yüklü oldugu kısımdaki settings.exe mi? Genişletmek için tıkla... Settings.exe'den bahsediyorum. @zlatans1 Settings.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım ve öyle ayarları yaptım oldu. Konu kapanmıştır.