PES 2013 nereden alınır?

Makaleler
1
Selamlar. Arkadaşlar uzunca bir süre araştırdım piyasaya baktım ama dijital olarak PES 2013 satan bir yer bulamadım. Satanlar CD olarak satıyor ve onlara da güvenmiyorum. Korsan içerik yapmalarından korkuyorum (korsan bir şeyi para verip almaktan yani) nereden satın alabilirim bu oyunu? Çoğu yerde torrent gibi programlar kullanarak indirmekten başka yol olmadığı yazıyor.

2020 yılında bulmak imkansıza yakın. Yakınlarda oyun satan dükkan varsa oraya bak veya 2. el bak. Fakat online sunucular 2015 yılında kapatıldı.

PS3 kullanıyorsan 2. el orjinal cd alabilirsin. PC için istiyorsan korsan indirmekten başka yol yok. Oyun artık satılmadığı için korsan indirmenin de bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Tabii virüs bulaşır falan diyorsan orası başka. Zamanında Recep bey The Battle for Middle-Earth II oyununu orjinal olarak piyasada bulunmadığı için nasıl yükleneceğini göstermişti. Tek yol bu görünüyor maalesef.

Şirketin kar amacı gütmeyi seneler önce bıraktığı ve satışa kapattığı bir yapımın artık korsan, orijinal ayrımı olmaz, zaten şirket bunu yaptığı zaman, bundan sonra isteyen istediği şekilde oynamaya devam etsin diyor. İki neticede de şirket gelir elde etmeyecek, bu yüzden ister siteden indir, ister birinden al, PS değil ise sadece para kaybı.

Torrent (programını) indirirken sanırım virüs yedim. Şu an Kaspersky ile tarıyorum hadi hayırlısı :D. Bu arada PC için sordum. PS3 CD'si kuzenimde de var. Ama işime yaramıyor işte :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı