PES 2013 nereden indirilir?

berat0089

Picopat
Katılım
30 Ocak 2024
Mesajlar
53
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PES 2013 indirmek istiyorum, tüm takımların olduğu tam sürüm indireceğim nereden indirebilirim? Not: Laptop kullanıyorum.
 
Bahsettiğin siteler başka sitelerden dızlayıp koyuyor o oyunları. Örneğin Skidrowun kırdığı bir oyunu kendi sitelerine koyuyorlar. Burada suçu siteye değil, kıran kişilere atmak lazım. FitGirl diyorsunda FitGirl'de aynı şey, yani kıran kişi içine virüs koyduysa FitGirl'de durduramaz.
Fitgirl'ın orijinal sitesinden indirdiysen birşey olmaz. Fitgirl repack.co fitgirl repack.pro gibi siteler orijinal siteler değildir. Orijinali fitgirlrrpack.site
 
FitGirl'ın orijinal sitesinden indirdiysen bir şey olmaz. FitGirl repack.co FitGirl repack. Pro gibi siteler orijinal siteler değildir. Orijinali fitgirlrrpack. Site

Aynen bir şey olmaz, orijinali o sitenin "fit girl-repacks. Site". Kendinde bilmiyorsun bana beğenmedim atıyorsun. Bak şimdi kardeşim, skidrow kırıyor oyunu, atıyor FitGirl'e, FitGirl'de onu sıkıştırıyor. Yani burada skidrow o Torrent'in içine virüs koyduysa FitGirl ne yapacak?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı