TRoMeS Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 PS4 DualShock kullanıyorum geçen gün dedim ki PES 13 oynayayım, girdim oyuna ama sağ analog sol üstte takılı kalıyor ve oynatsam da algılamıyor oyun. Kolda sorun yok test ettim sadece PES 13 içinde öyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
PS4 DualShock kullanıyorum geçen gün dedim ki PES 13 oynayayım, girdim oyuna ama sağ analog sol üstte takılı kalıyor ve oynatsam da algılamıyor oyun. Kolda sorun yok test ettim sadece PES 13 içinde öyle oluyor.
Çözüm TRoMeS 7 Haziran 2024 Yok değil. Ama sonunda çözdüm, yeniden analogu atamam lazımmış ilk bağladığında sol üstte kalıyormuş neden bilmiyorum ama yine de sağ ol.
Yok değil. Ama sonunda çözdüm, yeniden analogu atamam lazımmış ilk bağladığında sol üstte kalıyormuş neden bilmiyorum ama yine de sağ ol.
normal bir üye Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #2 Kol orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS TRoMeS Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Yok değil. Ama sonunda çözdüm, yeniden analogu atamam lazımmış ilk bağladığında sol üstte kalıyormuş neden bilmiyorum ama yine de sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Yok değil. Ama sonunda çözdüm, yeniden analogu atamam lazımmış ilk bağladığında sol üstte kalıyormuş neden bilmiyorum ama yine de sağ ol.