Pes 2015 (Ekran Kartı Ram Sorunu)

Gangster

Hectopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Pes 2015'i düşük ayarlarda hiç sıkıntısız oynayabiliyorum menülerde oyun içinde pozisyon tekrarlarında sabit 60 Fps alıyorum . Fakat düşük ayarlarda pes hayatta oynamam pes 2006'dan beri Yüksek ayarlarda oynarım :)

Full ayarlara aldığım zaman yine oyun içinde sabit 60 Fps alıyorum fakat menülerde pozisyon tekrarlarında çok düşmeye başlıyor.Kariyer yapamıyorum . Bunun sorunu da Ekran Kartının Belleğinden kaynaklanıyor.

Size Pes 2015 Ayarlar Kısmından Ss alıp attım . Ekran kartım paylaşımlı belleğini arttırma veya paylaşımını kapatmak gibi bir durum varmı ??

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    79,6 KB · Görüntüleme: 838
PES ayarlarına bakmana gerek yok, genelde yanlış bilgi veriyor. Elime çok sayıda çeşit çeşit bilgisayar geçti, haliyle oyunlarda performans testleri de yaptım sana bir örnek vereyim. Senin gibi 512 MB vRam'i olan HD3850 ekran kartı PES 2017'yi full ayarlarda rahatlıkla oynattırabiliyordu (çözünürlük 1366x768). PES 2015'in sistem gereksinimini oku, önerdiği ekran kartları o kadar zayıf ki hiçbirinde 1 GB bellek bulamazsın, yani bu oyun için hatta 2017 için 512 MB bellek yeterli. Peki neden kasıyor dersen kesin bir cevap için Msi Afterburner indirip kullanımları gözlemleyeceksin, özellikle kastığı anlarda fpsi neyin düşürdüğünü ancak o şekilde anlarsın. Ayrıca bellek arttırma gibi bir durum söz konusu değil, paylaşıma da takılma fasa fiso.

Edit: Bu kadar yazdım arkadaş postu 2015'de göndermiş, ben bu konuyu nasıl yeni gönderilmiş gibi üstte görüp de tıkladım hayret :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı