PES 2015 GT 840M ile çalışmıyor

Yer
KahramanMaraş
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamun aleyküm arkadaşlar, benim ekran kartı nvidia gt 840M.
Pes 2015 ekran kartını görmüyor ve düşük grafikte oynuyorum. Bunun için ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayret bende de aynı kart var ama öyle bir sorun yaşamadım pes 2015 oyununda. Sen genede bir oyun exesine sağ tıkla yüksek grafik işlemci ile çalıştır de bakalım olacak mı?

Pesin hangi sürümü elindeki, pes bazen sürümden dolayıda yapabiliyor bu sorunu. Youtube sitesine gir orada pes ekran kartını görmüyor yaz bazı çözüm videoları çıkar onlara bir bak derim. Başkada yapılabilecek bir şey yok zaten.

Kardeş nasıl çözdün? Bende de aynı sorun var ama ben halen çözemedim bir yadımcı olursan sevinirim.

@hyperion bak kardeş settings.exe üstüne sağ tıklıyoz ordan grafik işlemciyle çalıştıra gelip ardından varsayılan grafik işlemciyi değiştir diyoruz. özelleştirilecek programı şeçe tıklıyoruz ve ardından settings.exe seçiyoruz. seçtikten sonra settings.exe tıklıyoruz ve en yüksekde oynuyoruz. aynısını pes 2015 kısayolunada yapıyoruz ondan sonra en yüksek grafikte oynuyoruz

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    62,2 KB · Görüntüleme: 610
Kardeş dediklerinin aynısını bende yaptım. Ancak hala sorun devam ediyor. Nvidia denetim masasından ekle yaptım. Daha sonra oyuna sağ tık yapıp yüksek performansla çalıştır dedim . Ancak hiçbir şey değişmedi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı