Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fifa 15 almalısın, kesinlikle nedenine gelecek olursak Pes arkadaşların dedikleri gibi çok geriledi, çimler sanki çim değil normal asfalt. Oyuncuların tiplerini güzel yapıyorlardı, Pes onuda bozdu. Fifa onları gerçekten düzeltti gelişen bir oyun haline geldi Fifa oyun motorundan dolayı gerçek futbol tadı rahatlıkla alıyorsun topu hissediyorsun. Fifada eskiden Puyol'un saçı çalı süpürgesi gibiydi şimdi detaylandırmalar gerçek diyebiliriz neredeyse Türkiye Ligi'de var al keyfine bak derim.
Benim için oyunlarda 1-Grafik, 2-Hikaye, 3-Online, 4-Oynanış Gelir. PES'in demosunda çimler dümdüz fakat oyuncu modellemeleri güzel geldi bana. FIFA'yı istiyorum ancak hem Türkçe değil, hem de PS4 ile arasında uçurum kadar fark var. Yoksa online ve oynanış bakımından güzel bir de eksiği CL lisansı olmaması.