Pes 2015

Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
125
Arkadaşlar bence PES 2015 KONAMI firmasının bu yılki bombası olacak. Çünkü yeni oyun motoru yüzünden yetişmeyen oyuncu yüzleri ve diğer ayarları yerine oturtacakları bu oyun fifayı önceki yıllardaki gibi geçer. Sizin düşünceleriniz neler yeni fragmanı heyecanla bekliyorum. :) Bu arada bomba olacak demedi demeyin.
 
Pes, Fifa'dan iyi diyenler bana göre futboldan anlamayanlar göz zevki olmayanlardır. Peste okadar uzaktan gol oluyor ve değişik hiçbirşey yokken Fifa da enteresan gerçekci grafikler, omuz omuza mucadeleler, genç yetenek keşfetme, Özellikle online Fut daki oyun akıcılıgı, Fikirlerinize Saygım var Ama demeden edemicem Pes ve Fifa yı kıyaslamak Aptallıktır.
 
Pes 2014 aslında aceleye gelmiş bir oyun, bunu anlayabilirsiniz..
Pes 2015 geldiğinde nihai kararımı vereceğim. Şu an kesinlikle FIFA 14'ü tercih ederim.
 
Pes 2014 aslında aceleye gelmiş bir oyun, bunu anlayabilirsiniz..
Pes 2015 geldiğinde nihai kararımı vereceğim. Şu an kesinlikle FIFA 14'ü tercih ederim.
Aynen bende şuan fifa oynuyorum. Ancak pesteki lisans sorunu, futbolcu yüzleri, menü ve müzikler gibi unsurların altında çok kaliteli bir oyun motoru ve fizik motoru bulunuyor. Ben pes 2015'te herşeyin yerine oturacağını düşünüyorum.
 
Mustafa Yalçınkaya,
Maalesef oyuncuların bir kısmı, bu gibi güzel unsurları es geçiyor.. Yerden yere vurmayı seviyorlar oyunu ufacık sorunu varsa bile..
Ancak, bir sürü de eksiği var Pes'in.. Oynanışı gerçekten beğenmiştim oysa ki.. 2015 bizi üzmeyecektir diye düşünüyorum..
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı