RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.495 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 22 Eylül 2022 #1 Normalde girebildiğim oyuna bugün giremiyorum. Hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Eylül 2022 #21 RowIinq dedi: Save klasörünü Google Drive'a yedekledim. Şimdi oyunu silip yeniden yüklüyorum. Teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Save klasörünü Google Drive'a yedekledim. Şimdi oyunu silip yeniden yüklüyorum. Teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam.
KS KS RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.495 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 22 Eylül 2022 #22 CanVolteX dedi: Ne demek hocam. Genişletmek için tıkla... Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu? Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: Ne demek hocam. Genişletmek için tıkla... Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Eylül 2022 #23 RowIinq dedi: Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Save'leri kurtarmak için belgelerin içindeki konami klasörünü yedeklemek yeterli diye biliyorum. RowIinq dedi: Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada oyunu sildiğin için Konami klasörü de silinmez muhtemelen ama ne olur ne olmaz yedeklemek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Save'leri kurtarmak için belgelerin içindeki konami klasörünü yedeklemek yeterli diye biliyorum. RowIinq dedi: Bir soru daha sorabilir miyim? settings.dat isminde bir dosya daha var. Onu da yedeklemem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada oyunu sildiğin için Konami klasörü de silinmez muhtemelen ama ne olur ne olmaz yedeklemek lazım.
KS KS RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.495 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 22 Eylül 2022 #24 CanVolteX dedi: Hocam Save'leri kurtarmak için belgelerin içindeki konami klasörünü yedeklemek yeterli diye biliyorum. Bu arada oyunu sildiğin için Konami klasörü de silinmez muhtemelen ama ne olur ne olmaz yedeklemek lazım. Genişletmek için tıkla... KONAMİ klasörünün içindeki save dosyasını yedekledim sadece. RowIinq dedi: KONAMİ klasörünün içindeki save dosyasını yedekledim sadece. Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim şu anda. Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: Hocam Save'leri kurtarmak için belgelerin içindeki konami klasörünü yedeklemek yeterli diye biliyorum. Bu arada oyunu sildiğin için Konami klasörü de silinmez muhtemelen ama ne olur ne olmaz yedeklemek lazım. Genişletmek için tıkla... KONAMİ klasörünün içindeki save dosyasını yedekledim sadece. RowIinq dedi: KONAMİ klasörünün içindeki save dosyasını yedekledim sadece. Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim şu anda.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Eylül 2022 #25 RowIinq dedi: Konami klasörünün içindeki Save dosyasını yedekledim sadece. Oyunu sildim şu anda. Genişletmek için tıkla... O klasör yeterli olabilir sanırım. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Konami klasörünün içindeki Save dosyasını yedekledim sadece. Oyunu sildim şu anda. Genişletmek için tıkla... O klasör yeterli olabilir sanırım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #26 Tamamdır hocam. Oyunu çalıştırın. Yeni klasör oluşunca da içine atın. Artı 0 Eksi