PES 2016 için 2025 transfer yaması buldum ama 350 TL imiş. Sizce değer mi fiyatına? @Snowyz
Sistemim kötü; i3 4.nesil işlemci, Geforce 820m ekran kartı, 4 GB RAM var.neden "eFootball" kurmuyorsunuz. PES diye bir oyun kalmadı artık.
Aliexpress' ten aldığım 2 tane kol var, arkadaşlarımla beraber oynuyoruz sürekli.Ölü oyuna 350 vermek bilemedim oyunu seviyorsan alınır.
Sistemim kötü; i3 4.nesil işlemci, GeForce 820M ekran kartı, 4 GB RAM var.
AliExpress' ten aldığım 2 tane kol var, arkadaşlarımla beraber oynuyoruz sürekli.
Hacktool veya crack olarak geçmiş genel olarak sebebi de oyun dosyalarını değiştirmek. Mesela oyunda transferlistesi.xyz diye bir dosya var bu indirdiğin dosya da aynı isimde ama içeriği farklı dosyaları oyunun ana klasörüne atıp ana dosyayı siliyor ki bu sayede güncel transfer listesini yüklüyor. Hal böyle olunca AV'ler dosyaları değiştiriyor diye sisteme sızdığını sanıp virüs var gibi algılıyor. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Siz yine de indirip MalwareBytes gibi programlar ile tarattırın öyle kullanın. Geç gördüm kusura bakmayın.@White Chocolate Mocha bilginiz var mı hocam ?
Tüm dosyaları taratmadım ama 12 MB ' lık bir dosya vardı. Bu kadar antivirüsün zararlı yazılım görmesi normal değil gibi sanki.
Eki Görüntüle 2608436
@Mr.Scofield @dragonfly Galiba yamalardan anlıyorsunuz, yardımcı olur musunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.