PES 2017 nereden alınır?

Enestgr

Hectopat
Daha fazla  
Ben PES 2017 oynamak istiyorum ama herhangi bir satış platformu yok. Çeşitli korsan oyunların bulunduğu sitelerde var fakat güvenemiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu site key olarak veriyor. Oyun biraz eskidiği için kaldırılmış olabilir. Bu tarz siteler toplu alım yapıyor o yüzden elinde vardır.
Steam'de aktif satış yokken buradan key alabilmek biraz garip geldi. Sitenin güvenirliği için yorum yapmıyorum ama sanki unutmuşlar burayı iptal etmeyi.
Bugün haber geçti. PES adını eFootball olarak değiştirip tamamen ücretsiz olmuş. PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series series'te oynanabilecek.

Son düzenleme:
Steam'de aktif satış yokken buradan key alabilmek biraz garip geldi. Sitenin güvenirliği için yorum yapmıyorum ama sanki unutmuşlar burayı iptal etmeyi.
Bugün haber geçti. PES adını eFootball olarak değiştirip tamamen ücretsiz olmuş. PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series series'te oynanabilecek.
neden hala paralı peki steamde veya ne zaman ücretsizolur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı