C CeraunOphile Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Yardımcı olacak birisi var mı? Her şeyim güncel ama bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #2 FACEIT varsa kapamayı dene. Oyun orijinal mi Korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS C CeraunOphile Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #3 thebigboss dedi: FACEIT varsa kapamayı dene. Oyun orijinal mi Korsan Genişletmek için tıkla... Oyun korsan da faceit nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot vanguardı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Son düzenleme: 17 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: FACEIT varsa kapamayı dene. Oyun orijinal mi Korsan Genişletmek için tıkla... Oyun korsan da faceit nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot vanguardı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir.
youssefghunim Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 CeraunOphile dedi: Vanguard or disable it first, if not, delete it directly, the problem will be solved. Genişletmek için tıkla... CeraunOphile dedi: Oyun korsan da FACEIT nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot Vanguard'ı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
CeraunOphile dedi: Vanguard or disable it first, if not, delete it directly, the problem will be solved. Genişletmek için tıkla... CeraunOphile dedi: Oyun korsan da FACEIT nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot Vanguard'ı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Neitron Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #5 Sürekli olarak Vanguard'ı silmek istemiyorum başka çözümü yok mu? Artı 0 Eksi
enverlaka35 Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #6 bende de aynı sorun var riot vanguardı sildim ama işe yaramadı Artı 0 Eksi
E evzel Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #7 CeraunOphile dedi: Oyun korsan da FACEIT nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot Vanguard'ı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka ama hep Riot Vanguard'ı silmek istemiyorum başka seçenek yok mu ya CeraunOphile dedi: Oyun korsan da faceit nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot vanguardı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... olmadı Son düzenleme: 6 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
CeraunOphile dedi: Oyun korsan da FACEIT nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot Vanguard'ı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka ama hep Riot Vanguard'ı silmek istemiyorum başka seçenek yok mu ya CeraunOphile dedi: Oyun korsan da faceit nasıl kapatacağız? Hatayı buldum. Riot vanguardı silin ya da önce devre dışı bırakın olmuyorsa direk silin sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... olmadı