Başkan oyun orijinali var ama o hiç açılmıyor. Lanet Steam'den almıştım ama basıyorum çalışıyor yazıyor olmuyor. O yüzden torrent şekilde indirdim.Oyun orijinal mi? Mod yükledin mi ve oyun dosyalarıyla oynadın mı?
Orijinali var ama çalışmadığı için torrent indirmek zorunda kaldım.Ben bu arkadaşı hatırlıyorum "Oyuna 300 TL verilmez, torrente ne zaman gelir?" diye başlık açan sen değil miydin? PES 18'i de torrent mi indirdin yoksa?
Daha sana neyini açıklayayım? Mesela PSG'de ilk 11 ve yedeklerde sadece Buffon var maç açtığımda ise 3-0 yeniliyorum.Daha açıklayıcı olur musun?
Ya başkan lisans yaması kuralım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık herhalde anlamadım ki.Dostum bende oynuyorum ama bu sorunu ilk kez senden duydum mod falan mı kurdun?
İndirdiğin site seni keklemiş .Her maç 3-0 bitiyor ve bütün kadrolarda sadece kaleci var.
Hocam kaç saat bekledik orijinal açılmıyor diye bunu indirdik. Oynamadık ya bir maç atsam ona şükredeceğim.İndirdiğin site seni keklemiş![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.