Bende de buna benzer durum. Intel grafik kartında oyunu açıyor ama aşırı derece donuyor Nvidia ekran kartının denetim masasından yukske performanslı nvidia seçince bu sefer oyun açılmıyorarkadaşlar bende aynı sorun var .notebook da 2 gpu var inteli görüyor güçlü olan amd yi görmüyor
Çözüm bulabildinmi acaba bende de aynı sorun var settingde hepsine iyi diyor güçlü olan ekran kartını seçili ancak oyun 5 fps in üzerine çıkmıyor.Bende de aynı sorun var ve 2-3 aydır çözemedim, oyunu sildim ekran kartı driverini sildim yükledim yine olmadı. oyun intel hd grafik ile açılıyor. PES 2019 Lite indirdim bu oyun normal nvidia ile açılıyor myclupa da otomatik giriş yaptı pes2019 yüklü olduğundan. ama lite sonuçta diğer takımlarla oynuyamıyorsun. Setting ve nvidia denetim masasında oyun ayarları normal gözükmesine rağmen intelle açıyor. Ne yapmak lazım konuyu takibe aldım yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler
Format attım ama yine olmadı. Aslında tekrar Windows 10'dan 8 ya da 8.1 dönmek istiyorum ama geri dönüş yokmuş sanırım, yoksa kesin sonuç o
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Windows 10 Pro 64 Bit. Intel grafik karti ile açıyor oyunu ama aşırı derece donuyor. Neyse NVIDIA denetim masasında onu yüksek performanslı NVIDIA seçtim bu sefer de oyun açılmıyor. Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmından baktım çalışıyor diyor 10saniye sonra askıya alındı diyor ve oyun açılmıyor. Çözen varsa ulaşırsa çok sevirinim.
Bende de buna benzer durum. Intel grafik kartında oyunu açıyor ama aşırı derece donuyor NVIDIA ekran kartının Denetim Masası'ndan yukske performanslı NVIDIA seçince bu sefer oyun açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.