PES 2020 alınır mı?

Ardq_x

Hectopat
Arkadaşlar ben FIFA'cıydım fakat bu yıl arkadaşlar yüzünden PES 20 oynadım çok fazla ve ben de hem FIFA'nın pahalı olmasından dolayı hem de arkadaşlarla çok oynadığımızdan dolayı PES 2020 alsam mı diye sormak istedim. Ana lig gibi şeyler ilgimi çok çekiyor fakat online da oynamak isterim azcık da olsa, bir de online kısmı nasıl ve yetersiz diyorlar ne kadar yetersiz bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

Ben alalı bir hafta oluyor PES 2020'yi. Origin access sayesinde 10 saatlik deneme sürümü ile FIFA 20 oynama şansı buldum. Bence FIFA 20'nin FIFA 19'dan, PES 20'nin de PES 19'dan pek bir farkı yok. PES 2020 aldığıma pişman değilim ama beklentilerimi karşılamadı açıkçası. Ama eğer ben yeni bir futbol oyunu oynamak istiyorum diyorsan PES 2020 alabilirsin veya indirim bekleyerek FIFA 20'de alabilirsin. Ama benim tavsiyem arkadaşlar ile oynamak istiyorsan PES 2020 alman. Geçen sene PES 2019'da arkadaşlarımla My Club modunda takımlarımız ile kapışırken çok eğleniyorduk. FIFA 20 için 300 TL kesinlikle değecek bir fiyat değil. Eğer FIFA 20 almaya karar verirsen indirim bekle. Online kısmına gelirsek bana geçen seneden pek farklı gelmedi. PES 2019'da ki online nasıl durumdaysa PES 2020 için'de aynı durumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı