Behzat Amir
Centipat
Arkadaşlar PES 2020'de kadroları ve formaları güncellemem için güzel bir sorunsuz yama önerir misiniz?
Arkadaşlar PES 2020'de kadroları ve formaları güncellemem için güzel bir sorunsuz yama önerir misiniz?
Orijinal yamayı kullanın sorun çıkmasın.
![]()
eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam
Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price!store.steampowered.com
Olabilir, belki de var olduğundan haberi yoktur sadece bir seçenek sundum sonuçta en sorunsuzunu sormuş.Hocam arkadaşın bütçesi olmayabilir.
Olabilir, belki de var olduğundan haberi yoktur sadece bir seçenek sundum sonuçta en sorunsuzunu sormuş.![]()
Hayır, Steam sayfası sanki kendi başına bir oyunmuş gibi görünüyor ilk başta belki görmüş anlamamıştır, olabilir.Hocam bence PES 20 oynayan adamın 21'den haberi olmama ihtimalı Recep Baltaş'ın Windows 7 32 Bit kullanma ihtimali ile aynı![]()
Bütçem olsa satın alırımOrijinal yamayı kullanın sorun çıkmasın.
![]()
eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam
Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price!store.steampowered.com
Bunu kurarken bir şeu bulunmadı tarzı hata veriyor :/PES SmokePatch bizzat kendim de bu yamayı kullanıyorum tavsiye ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.