Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 29 Mart 2021 #1 Merhaba. Dün PES 2021'de analige başladım. Takımımı Fenerbahçe olarak seçtim. Eğer ben bu takımda teknik direktör olarak başarılı olursam diğer takımlardan teklif geliyor mu yoksa kariyer boyunca sadece seçtiğimiz takımda mı oynuyoruz?
Merhaba. Dün PES 2021'de analige başladım. Takımımı Fenerbahçe olarak seçtim. Eğer ben bu takımda teknik direktör olarak başarılı olursam diğer takımlardan teklif geliyor mu yoksa kariyer boyunca sadece seçtiğimiz takımda mı oynuyoruz?
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor.
Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Mart 2021 #3 Taha E.1907 dedi: Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Yıpranırsın, yapma...
Taha E.1907 dedi: Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Yıpranırsın, yapma...
Semihself Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 29 Mart 2021 #4 Devre arasında ve lig sezonlarında teklif geliyor. Milli takımlar dahil.
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 29 Mart 2021 #5 Taha E.1907 dedi: Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor. Genişletmek için tıkla... UEFA'yı almadan bırakmam
Taha E.1907 dedi: Fenerbahçe'yi bırakanlar her zaman kaybetmiştir o yüzden bırakmayın. Başka takımlardan teklif geliyor. Genişletmek için tıkla... UEFA'yı almadan bırakmam