CeliI
Hectopat
Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne.Bilmiyorum onu. Gelmeyecekse al geç. Ben yüklüyorum şu an. Sağol bu arada. Sen konuyu açmasan bilmiyordum böyle bir indirim olduğunu.
Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne.Bilmiyorum onu. Gelmeyecekse al geç. Ben yüklüyorum şu an. Sağol bu arada. Sen konuyu açmasan bilmiyordum böyle bir indirim olduğunu.
Juventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı?Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne.
Farkı ne oluyor ki standart alacağımJuventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı?
Lİnk atıyorum oradan bak.Farkı ne oluyor ki standart alacağım
Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor.Farkı ne oluyor ki standart alacağım
Evet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor.Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor.
5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağımEvet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor.
PS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok.5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağım
Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmuPS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok.
Oynayamazsın.Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.