CeliI Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 218 1 Haziran 2021 #11 Doruk Efe dedi: Bilmiyorum onu. Gelmeyecekse al geç. Ben yüklüyorum şu an. Sağol bu arada. Sen konuyu açmasan bilmiyordum böyle bir indirim olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne.
Doruk Efe dedi: Bilmiyorum onu. Gelmeyecekse al geç. Ben yüklüyorum şu an. Sağol bu arada. Sen konuyu açmasan bilmiyordum böyle bir indirim olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #12 CeliI dedi: Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne. Genişletmek için tıkla... Juventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı?
CeliI dedi: Bende alacağım muhtemelen 2,3 güne. Genişletmek için tıkla... Juventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı?
CeliI Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 218 1 Haziran 2021 #13 Doruk Efe dedi: Juventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı? Genişletmek için tıkla... Farkı ne oluyor ki standart alacağım
Doruk Efe dedi: Juventus, Arsenal vb. mi alacaksın standart mı? Genişletmek için tıkla... Farkı ne oluyor ki standart alacağım
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #14 CeliI dedi: Farkı ne oluyor ki standart alacağım Genişletmek için tıkla... Lİnk atıyorum oradan bak. TOP | eFootball 「ウイニングイレブン」から「eFootball™」へ。生まれ変わった「eFootball™」で次世代サッカーゲームを体感しよう。 www.konami.com
CeliI dedi: Farkı ne oluyor ki standart alacağım Genişletmek için tıkla... Lİnk atıyorum oradan bak. TOP | eFootball 「ウイニングイレブン」から「eFootball™」へ。生まれ変わった「eFootball™」で次世代サッカーゲームを体感しよう。 www.konami.com
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #15 CeliI dedi: Farkı ne oluyor ki standart alacağım Genişletmek için tıkla... Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor.
CeliI dedi: Farkı ne oluyor ki standart alacağım Genişletmek için tıkla... Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #16 HalePlace dedi: Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor.
HalePlace dedi: Her hangi bir takımın özel versiyonunu alırsan o takımda ki tüm oyuncular sana oyuna girdiğinde geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor.
CeliI Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 218 1 Haziran 2021 #17 Doruk Efe dedi: Evet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor. Genişletmek için tıkla... 5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağım
Doruk Efe dedi: Evet ama o takıma bir şey ekleyemeyeceksin. Bence verilen icon oyuncuya bakarak al. Ronaldo'yu herkese veriyor. Genişletmek için tıkla... 5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağım
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #18 CeliI dedi: 5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağım Genişletmek için tıkla... PS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok.
CeliI dedi: 5 tl verilirmi ki takım için ps plus yok zaten online oynamayacağım Genişletmek için tıkla... PS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok.
CeliI Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 218 1 Haziran 2021 #19 Doruk Efe dedi: PS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmu
Doruk Efe dedi: PS plus alacaksan verilir. Ama ben myclub oynamam diyorsan almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmu
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #20 CeliI dedi: Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmu Genişletmek için tıkla... Oynayamazsın.
CeliI dedi: Ps plus olmadan my club oynayabilirmiyim peki bir eğlencesi olurmu Genişletmek için tıkla... Oynayamazsın.