PES 2021 PC transfer yaması nasıl yapılır?

merbay

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. PES 21 PC versiyonu oynamaktayım fakat takımları güncel hale getirmek istiyorum. İnternette pek yararlı bir şey bulamadım. Genellikle PS için transfer yamaları var, PC için yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba. PES 21 PC versiyonu oynamaktayım fakat takımları güncel hale getirmek istiyorum. İnternette pek yararlı bir şey bulamadım. Genellikle PS için transfer yamaları var, PC için yok. Yardımcı olabilir misiniz? Oyunu korsan indirdim.

Bence PES 21 yerine SP Football Life 2024 indirin. Onda hem formalar, oyuncu yüzleri, takım logoları, stadyumlar, scoreboardlar vb. şeyler tamamen lisanslı oluyor. PES 2021'in aynısı oynanışlar falan filan. Sadece PES'in üzerine değil direkt yamayı indiriyorsunuz.

Bence PES 21 yerine SP Football Life 2024 indirin. Onda hem formalar, oyuncu yüzleri, takım logoları, stadyumlar, scoreboardlar vb. şeyler tamamen lisanslı oluyor. PES 2021'in aynısı oynanışlar falan filan. Sadece PES'in üzerine değil direkt yamayı indiriyorsunuz.

Nasıl yani hocam biraz açıklar mısınız? Pesin dizinine değil de ayrı bir oyun olarak mı indiriyoruz?

Pesin üzerine kurabildiğimiz bir versiyonu yok mu? Çünkü indirme beklemek istemiyorum pek.
Smoke Patch 2021 var onda takımlar falan lisanslanıyor ama 2021 yılına göre. 2024 kadrolarını Youtube'da GameTube adlı bir Youtube kanalı vardı, o paylaşıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı