PES 2021'de gamepad çalışmıyor

settings.exe kısmında kntrlchz diye bir sekme var onu seçip açın sonra directinput aygıt var oradan seçin sonra kaydedip çıkın hocam.

Hocam oradan DirectInput'u seçtim bu seferde oyundan atıyor devamlı.
Oyundan atması derken maça girerken kapanmasından mı bahsediyorsunuz? İşlemcinin yeni nesil bir Intel'se onun çözümü başka.

Maça girerken mi atıyor yoksa oyunu açar açmaz mı hocam.
Oyunu açar açmaz siyah ekran çıkıp atıyor. Daha demin 3-4 kez deneyip zar zor girdim. Açıldı oyun. Yerel maçtan Galatasaray-Barcelona maçı yapacaktım. Maça başlayınca attı hemen. Şuan gene siyah ekran gelip atıyor.

Oyundan atması derken maça girerken kapanmasından mı bahsediyorsunuz? İşlemcinin yeni nesil bir Intel'se onun çözümü başka.
12.nesil i7 işlemci var.

Oyunu açar açmaz siyah ekran çıkıp atıyor. Daha demin 3-4 kez deneyip zar zor girdim. Açıldı oyun. Yerel maçtan Galatasaray-Barcelona maçı yapacaktım. Maça başlayınca attı hemen. Şu an gene siyah ekran gelip atıyor.

12.nesil i7 işlemci var.

Aynı işlemciden bende var bende de aynısı oldu hocam Windows + r basıp MSConfig yazıp sonra önyükleme sekmesini seçin oradan gelişmiş seçenekler sonra işlemci sayısı olacak onu 6 yapın.

Aynı işlemciden bende var bende de aynısı oldu hocam Windows + R basıp MSConfig yazıp sonra önyükleme sekmesini seçin oradan gelişmiş seçenekler sonra işlemci sayısı olacak onu 6 yapın.
İşlemci 12650H ise evet bu çalışır ama 12700H için 8 yapılması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı