T tedrt Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 PES 21 yükledim ama şuta basınca tam güçle vuruyor yani basılı tutup gücü ayarlama yok, direkt çok güçlü topa vuruyor. Nasıl düzeltebilirim?
PES 21 yükledim ama şuta basınca tam güçle vuruyor yani basılı tutup gücü ayarlama yok, direkt çok güçlü topa vuruyor. Nasıl düzeltebilirim?
yigitsutcu Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #2 tedrt dedi: PES 21 yükledim ama şuta basınca tam güçle vuruyor yani basılı tutup gücü ayarlama yok, direkt çok güçlü topa vuruyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tuşa ne kadar basılı tutarsan o kadar fazla vurur. Kendin ayarlaman gerekiyor. Serbest Antrenman modunda şut çalışman iyi olur. Artı 0 Eksi
tedrt dedi: PES 21 yükledim ama şuta basınca tam güçle vuruyor yani basılı tutup gücü ayarlama yok, direkt çok güçlü topa vuruyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tuşa ne kadar basılı tutarsan o kadar fazla vurur. Kendin ayarlaman gerekiyor. Serbest Antrenman modunda şut çalışman iyi olur.