PES 21 100 TL DirectInput gamepad önerisi

Logitech f710 kullaniyorum, memnunum. Bir çok oyunda uyumlu. 2. Elde 150 civarına belki bulabilirsin ben ikinci el almıştım şans işi tabi iyi çıktı. Yalniz gamepadin aliciyi sürekli görmesi gerekiyor bu ciddi sorun. Uzanırken dizlerin bile önüne geçse 2-3 saniyelik kopma oluyor. Biraz kola göre hareket etmen gerekiyor. Kablolu f310 uyumluluk olarak ayni diyorlar, onu 100 liraya bulursun ikinci el ben kullanmadim.

Logitech f710 kullaniyorum, memnunum. Bir çok oyunda uyumlu. 2. Elde 150 civarına belki bulabilirsin ben ikinci el almıştım şans işi tabi iyi çıktı. Yalniz gamepadin aliciyi sürekli görmesi gerekiyor bu ciddi sorun. Uzanırken dizlerin bile önüne geçse 2-3 saniyelik kopma oluyor. Biraz kola göre hareket etmen gerekiyor. Kablolu f310 uyumluluk olarak ayni diyorlar, onu 100 liraya bulursun ikinci el ben kullanmadim.
150. Tl alti ve 0

Bașka yokmi

Zamanında şunu görmüştüm ama güvenip alamadım. Kullanan varsa bilgilendirir belki.

https://www.kontorland.co [QUOTE="p...3007-ps3-pc-x-input-d-input-oyun-kolu[/QUOTE]
Zamanında şunu görmüştüm ama güvenip alamadım. Kullanan varsa bilgilendirir belki.

m.tr/ps-3007-ps3-pc-x-input-d-input-oyun-kolu[/URL]

Zamanında şunu görmüştüm ama güvenip alamadım. Kullanan varsa bilgilendirir be

kablosuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı