PES 21 CPU %100 kullanımı

doctormeister

Hectopat
Steam'den PES 21 satın aldım. Oyuna girdim ve CPU %100 kullanmaya başladı ve bu çok ses çıkartıyor. Bu normal bir şey mi? Diğer oyunlarda hiç %100 görmedim.
Sistemim i5-10400F-1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü çok basit: Steam'de oyun dosyalarını aç deyin Settings'e basın Vysnc'yi aktif edin. Böyle bir oyunda FPS'e ihtiyacınız olacağını sanmıyorum, bu sorununuzu çözecektir.

Olmadı. Yine %100 kullanıyor CPU'yu. Ve bu seferde pesi kapattığımda fanlardan eski sesine göre daha çok ses geliyor. Bilgisayarı dinlendirip açtım ve fan sesleri eskisinden daha ses çıkarıyor. Çözümü var mı?
(Pesi sildim, uğraşacak vaktim yok pese)

Olmadı. Yine %100 kullanıyor CPU'yu. Ve bu seferde pesi kapattığımda fanlardan eski sesine göre daha çok ses geliyor. Bilgisayarı dinlendirip açtım ve fan sesleri eskisinden daha ses çıkarıyor. Çözümü var mı?
(Pesi sildim, uğraşacak vaktim yok pese)
Sizde sistemsel bir sıkıntı olabilir, ben vysnc kısmında etkinleştir 1'i işaretleyince sorunum ortadan kalkmıştı. Tabii ki bu sadece PES 21 üzerinde oluyorsa oyun bozuktur. Oyunu hangi grafik modunda oynuyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı