Torrent magnet indiriceksiniz hocam linkin doğru olduğunu kontrol edin çok fazla fake sitesi var.Baktım arayüzü falan değişik ayrıca part part indiriliyormuş FitGirl indiririm sanırım.
Bu sitede bir de direkt olarak oyun var mı bilmiyorum. Yama gibi duruyor sanki, oyunun üzerine kuracağımız.
Indirebilirsiniz fakat kurulum epey uzun sürüyor. Steamrıp isimli site de direkt indirebileceğiniz link mevcut. Yani kurulum yapmadan direkt setup açıyorsunuz ve oynuyorsunuz.
Torrent magnet indiriceksiniz hocam linkin doğru olduğunu kontrol edin çok fazla fake sitesi var.
Oyunindir VIP tyen bahsediyorsanız sanırım o sitenin pes21'i güvenilir ama daha önceden virüs yemiştim.
Buradan indireceğim sağ olun güvenilir midir?
Evet hocam ama linki silin yasa dışı paylaşım diye ceza alabilirsiniz.Orijinal değil mi?
Unlocked güvenli değil fakat steamRIP güvenli. Çoğu reddit megathreadlerinde adı geçiyor, güvenilir diye.SteamRIP ile SteamUnlocked'a güvenilir değil diyorlar.
Tabii ki de güvenilir kendimde buradan indirdim rahatlıkla indirebilirsiniz.
Ama hocam arayüzü falan değişik.
Hocam Wikipedia'da orijinal site var güvenmezseniz oraya bakabilirsiniz. Wikipedia Fitgirl yazarsanız çıkar.Ama hocam arayüzü falan değişik.
Yok hocam ben arkadaşın dediği siteden inen pes21in arayüzü için dedimHocam Wikipedia'da orijinal site var güvenmezseniz oraya bakabilirsiniz. Wikipedia Fitgirl yazarsanız çıkar.
Anladım hocam pardon.Yok hocam ben arkadaşın dediği siteden inen pes21in arayüzü için dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.