Hocam bu tarz sitelerden almak istiyorum lakin güvenilir mi;?Neden ucuz bu oyunlar bu tarz sitelerde ,keylerden virüs bulaşmaz onu bilyiorum lakin insan yinede güvenemiyor.![]()
FC 24 Satın Al | En Gerçekçi Futbol Simülasyonu
EA SPORTS FC 24, yenilenen animasyonlar, gelişmiş fizik motoru ve HyperMotionV teknolojisiyle en gerçekçi futbol deneyimini sunuyor. Ultimate Team, Kariyer Modu ve VOLTA ile oyununuzu kişiselleştirin. Şimdi satın alın, dijital kod olarak anında teslim!www.durmaplay.com
Durmaplay güvenilirdir. Zamanında çok fazla alışveriş yaptım.Hocam bu tarz sitelerden almak istiyorum lakin güvenilir mi;?Neden ucuz bu oyunlar bu tarz sitelerde ,keylerden virüs bulaşmaz onu bilyiorum lakin insan yinede güvenemiyor.
Virüs vs. gibi bir sorun olmaz Steam anahtarı veriyor oyunu Steam'den indiriyorsun. Durmaplay güvenilirdir 6-7 kere key aldım bir kere sorun çıktı onda da 5 dakika içinde çözdüler.Hocam bu tarz sitelerden almak istiyorum lakin güvenilir mi;?Neden ucuz bu oyunlar bu tarz sitelerde ,keylerden virüs bulaşmaz onu bilyiorum lakin insan yinede güvenemiyor.
DurmaPlay güvenilirdir. Zamanında çok fazla alışveriş yaptım.
Bazı yerler neresi? Atarsanız yardımcı olabiliriz.Bazı yerler 60 TL satıyor dolanırmak için mi?
Bazı yerler neresi? Atarsanız yardımcı olabiliriz.
Bazı yerler neresi? Atarsanız yardımcı olabiliriz.
Bu tarz siteleri genelleyemezsiniz hangi siteyse ona göre yorum yapmak lazım. Oyunfor da güvenilir bir site.eFootball PES 2021 PC Steam Key Hemen Teslim Satın al
İndirimli Fiyat Avantajlarıyla eFootball PES 2021 PC Steam Key Satın alwww.oyunfor.com
Burası ama stok yok diyor sadece sordum yani dolandırmak içinmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.