batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Smoke Patch kurmayı biliyorum fakat 23 yüklüyken 24'ü yüklemek istemiyorum. Yoksa ikisi çakışabilir. O yüzden 23 versiyonunu nasıl kaldırabilirim?
Smoke Patch kurmayı biliyorum fakat 23 yüklüyken 24'ü yüklemek istemiyorum. Yoksa ikisi çakışabilir. O yüzden 23 versiyonunu nasıl kaldırabilirim?
jengizu Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 15 1 Ekim 2023 #2 PES 2021'in de bulunduğu klasörde smoke patch uninstall diye bir şey vardı diye hatırlıyorum. jengizu dedi: PES 2021'in de bulunduğu klasörde smoke patch uninstall diye bir şey vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'na girip program kaldırda smoke patch görünüyor diye biliyorum oradan da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
PES 2021'in de bulunduğu klasörde smoke patch uninstall diye bir şey vardı diye hatırlıyorum. jengizu dedi: PES 2021'in de bulunduğu klasörde smoke patch uninstall diye bir şey vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'na girip program kaldırda smoke patch görünüyor diye biliyorum oradan da deneyebilirsiniz.