PES mi FIFA mı?

FIFA P2W resmen ve para yatırmadan ilerlemek Pes ile kıyaslarsak çok zor bu yüzden ayrıca fiyat avantajından ve oynanış olarak FIFA'da her kısa pasın geçmesi sinir bozucu olduğundan Pes diyorum.
 
Bence kesinlikle FIFA. Çünkü en basit örneği Pes'te boşluğa doğru pas verirsen o bir şekilde adama gidiyor. Her l1+△ yaptığında kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Kaleci pozisyonları ve şut tarzları hep aynı. Ama FIFA'da öyle değil. Çok gerçekçi mekaniklere sahip. Mesela en basitinden her vurduğunuz şut belli bir şekilde gitmiyor. Kaleci boşa çıkabiliyor, el olabiliyor. Belki bu özellikler Pes'te de vardır ama uzun zamandır oynamıyorum. Fikrinizi merak ettim, tarafınız hangisi?

Açık ara FIFA.
 
Bence kesinlikle FIFA. Çünkü en basit örneği PES'te boşluğa doğru pas verirsen o bir şekilde adama gidiyor. Her L1+△ yaptığında kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Kaleci pozisyonları ve şut tarzları hep aynı. Ama FIFA'da öyle değil. Çok gerçekçi mekaniklere sahip. Mesela en basitinden her vurduğunuz şut belli bir şekilde gitmiyor. Kaleci boşa çıkabiliyor, el olabiliyor. Belki bu özellikler PES'te de vardır ama uzun zamandır oynamıyorum. Fikrinizi merak ettim, tarafınız hangisi?
PES gibi bir Futbol oyunu yok. FIFA nın ona rakip olabilmesi bile şaşırtıcı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim süper zeka milletimizin büyük çoğunluğu PES der. Yurt dışında PES'in yüzüne bakan adam yok haklı olarak. Çünkü oyun değil. O yüzden bu soru yanlış. FİFA piyasada tek futbol oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı