PES mi, yoksa FIFA mı?

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 4.277

PES mi, FIFA mı?

• PES

• FIFA

• Fark etmez

• Dream League Soccer 😳

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
PES daha çok oynuyorum ama FIFA daha eğlenceli. PES'te oyun çok monoton, paslar iyi gitmiyor, top kontrolleri zaten rezalet ötesi ve oyuncuların hareketleri çok yavaş. Umarım yeni oyun motoru ile animasyonlar güncellenir. Yine de PES daha çok oynuyorum. (Bu dediklerim PES 21 ve FIFA 21 için geçerli). Fark etmez seçeneğini işaretledim.

FIFA, FIFA 18'den sonra bozdu bence. Artık sadece Online kısmına önem veriyorlar. Online kısmı güzeldir ya da kötüdür orası tartışılır. Ancak şahsen ben offline modunu oynayan birisi olarak PES'i tercih ediyorum.

Parayı Online kısmından kazandıkları için öyle yapıyorlar. Şirket adına doğru fakat benim ve sizin gibi offline oynayan oyuncular için kötü bir durum.

Parayı Online kısmından kazandıkları için öyle yapıyorlar. Şirket adına doğru fakat benim ve sizin gibi offline oynayan oyuncular için kötü bir durum.
Hocam klasik EA işte. Varsa yoksa para.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedeni ile yazarsanız tadından yenmez.

Bence, PES. 13 ile başlayan PES tutkuma hâlâ devam ediyorum fakat son oyunlarını oynamadım. Bayağı değişmiş, eski tadı kalmamış gibi.
İki seride sevmediğim seriler ama iki arkadaşla oynadığım zamanlar için kesinlikle PES derim. Detaylı olarak ikisini de incelemedim ama PES daha hoş ya.

Yılların eskimeyen tartışması sırf PES 13 için bile pes derim. Çünkü pes daha hızlı ve daha oyunumsu zevk veriyor bu sayede. Fakat FIFA artık EA in para makinesı haline geldi her yıl çıkarıp glitchlere buglara bakmadan yüzümüze atıyorlar oyunu ayrıca zevk meselesi ama FIFA bana aşırı hantal geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı