Pes serisi 2022'den itibaren PS4 için çıkmayacak mı?

Arkadaşlar, PS4 almayı düşünüyorum ama PES 22'den itibaren sadece PS5 için çıkacağı söyleniyor, gerçekten böyle bir şey var mı? Ben sadece pes oynamak için alacağım, eğer sadece 21 için PS4'e çıkacaksa almayı düşünmüyorum?

Çok geç attım ama almadıysan söyleyeyim PES 2022 Unreal Engine 5 oyun motoruyla yapılıck bu oyun motoru çok güçlü bu nedenle pes PS4 de çıkmama ihtimali var ama bence çıkar çünkü PS5 satımı az.

Çok geç attım ama almadıysan söyleyeyim PES 2022 Unreal Engine 5 oyun motoruyla yapılıck bu oyun motoru çok güçlü bu nedenle pes PS4 de çıkmama ihtimali var ama bence çıkar çünkü PS5 satımı az.

PS5 satımı az değil stok az. Bence 2022'de bitmez. Çünkü yani UE5 ile de yapılsa da bu bir futbol oyunu. RDR2 gibi grafikleri olan bir oyun değil. Yani bence en az 2024'e kadar çıkabilir.

Arkadaşlar Pes 22 demo PlayStation 4'e çıktı. Bence demosu çıktıysa normali de çıkar. PlayStation Store' dan oyunlar kısmına girin ordan demolar kısmına girin orada "New Football Game Online Performance Test" diye bir oyun olacak ilk sırada. O pes 22 demo.

Arkadaşlar PES 22 demo PlayStation 4'e çıktı. Bence demosu çıktıysa normali de çıkar. PlayStation Store'dan oyunlar kısmına girin oradan demolar kısmına girin orada "New football Game Online performance test" diye bir oyun olacak ilk sırada. O PES 22 demo.

Demo değil beta sürümü sunucular test ediliyor oyunun asıl hali başka olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı