Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #11 Wilson Fisk dedi: Aaah ah bir aralar goley vardı. Genişletmek için tıkla... Ah ah mor oyuncu almak için uğraşırdım ancak değersizlerdi. Ve sonra oyun kapandı
Wilson Fisk dedi: Aaah ah bir aralar goley vardı. Genişletmek için tıkla... Ah ah mor oyuncu almak için uğraşırdım ancak değersizlerdi. Ve sonra oyun kapandı
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #12 BarçaHayranı dedi: Dediğiniz kesinlikle doğru bişey değil PES'in serverları FIFA'dan kat kat iyi ve bende 0 lag çalışıyor sizin internetiniz nasılsa artık. Genişletmek için tıkla... internetim bu(türknet) ping normalde 6 falan çıkardı ama neyse Dosya Ekleri sss_LI.jpg 77,1 KB · Görüntüleme: 45
BarçaHayranı dedi: Dediğiniz kesinlikle doğru bişey değil PES'in serverları FIFA'dan kat kat iyi ve bende 0 lag çalışıyor sizin internetiniz nasılsa artık. Genişletmek için tıkla... internetim bu(türknet) ping normalde 6 falan çıkardı ama neyse
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #14 BarçaHayranı dedi: Dediğiniz kesinlikle doğru bişey değil PES'in serverları FIFA'dan kat kat iyi ve bende 0 lag çalışıyor sizin internetiniz nasılsa artık. Genişletmek için tıkla... ben pes 2020'deki lag yüzünden 2 tane konsolumu kırdım
BarçaHayranı dedi: Dediğiniz kesinlikle doğru bişey değil PES'in serverları FIFA'dan kat kat iyi ve bende 0 lag çalışıyor sizin internetiniz nasılsa artık. Genişletmek için tıkla... ben pes 2020'deki lag yüzünden 2 tane konsolumu kırdım
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #15 tarikk78 dedi: ben pes 2020'deki lag yüzünden 2 tane konsolumu kırdım Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki upload hızları biraz sorun ama sizin o internetle pinginiz olmaması lazım.
tarikk78 dedi: ben pes 2020'deki lag yüzünden 2 tane konsolumu kırdım Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki upload hızları biraz sorun ama sizin o internetle pinginiz olmaması lazım.
Caesar Edit Megapat Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avrasya Üniversitesi Öğrenci 25 Mayıs 2020 #16 Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. BarçaHayranı dedi: SBC'ler vs. yok ama parayla almaya gerek yok bence çünkü lite modu var sadece analig ile efsane ol yok onlarda önemli değil myclub var ama. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Kafam karıştı baya.
Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. BarçaHayranı dedi: SBC'ler vs. yok ama parayla almaya gerek yok bence çünkü lite modu var sadece analig ile efsane ol yok onlarda önemli değil myclub var ama. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Kafam karıştı baya.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #17 (ayn uploadlar sıkıntı)maalesef ping oluyodu belki düzeltmiştirler en son 2 hafta önce girmiştim
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #18 Caesar Edit dedi: Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Kafam karıştı baya. Genişletmek için tıkla... Buradan girdiğinize eminmisiniz?
Caesar Edit dedi: Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Ücretsiz modunda online oynamaya girdiğimde matchday veya online turnuva seçeneği çıkıyor. Fakat matchdayde maç bulmuyor hiç. Kafam karıştı baya. Genişletmek için tıkla... Buradan girdiğinize eminmisiniz?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #19 BarçaHayranı dedi: Eki Görüntüle 572642 Türkiye'deki upload hızları biraz sorun ama sizin o internetle pinginiz olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... (Ayn uploadlar sıkıntı)maalesef ping oluyordu belki düzeltmiştirler en son 2 hafta önce girmiştim
BarçaHayranı dedi: Eki Görüntüle 572642 Türkiye'deki upload hızları biraz sorun ama sizin o internetle pinginiz olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... (Ayn uploadlar sıkıntı)maalesef ping oluyordu belki düzeltmiştirler en son 2 hafta önce girmiştim
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #20 tarikk78 dedi: (Ayn uploadlar sıkıntı)maalesef ping oluyordu belki düzeltmiştirler en son 2 hafta önce girmiştim Genişletmek için tıkla... Eski internettete ping olmuyordu bilmiyorum yani.
tarikk78 dedi: (Ayn uploadlar sıkıntı)maalesef ping oluyordu belki düzeltmiştirler en son 2 hafta önce girmiştim Genişletmek için tıkla... Eski internettete ping olmuyordu bilmiyorum yani.