Peşin toplama bilgisayar alınabilecek site ve mağazalar

Alicem ALAT

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Eksen bilgisayar ve vatan üzerinden bir sistem almayı düşünüyorum. Vatan'ın güvenilir olduğunu biliyorum ama eksen bilgisayar ne kadar güvenilirdir ve kapıda ödeme yapmak mümkün müdür? Bunların dışında bildiğiniz güvenilir, uygun fiyatlı ve kapıda ödeme yapabileceğim site veya mağaza var mıdır?
Dipnot: Malatya'da oturuyorum.

Bu firmalarda sıkıntı çıkarsa iade edebilir miyim satış sonrası ilgileniyorlar mı ve içlerinde en uygun fiyatlı olan hangisidir

Her firma satış sonrası destek vermek zorundadır. Zaten bir durum olursa direk üretici ile irtibata geçebilirsiniz. En uygun fiyatı bulmak için sitelerde biraz araştırma yapmanız gerekir. Siz sistem toplamak için bütçenizi söylerseniz en uygun fiyata yardımcı olmaya çalışalım.

Her firma satış sonrası destek vermek zorundadır. Zaten bir durum olursa direk üretici ile irtibata geçebilirsiniz. En uygun fiyatı bulmak için sitelerde biraz araştırma yapmanız gerekir. Siz sistem toplamak için bütçenizi söylerseniz en uygun fiyata yardımcı olmaya çalışalım.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler bütçem 7000-7500 Tl bir de ben sistemi kendim toplayacağım ve kargodan alıştan paket açılımına kadar videoya almayı düşünüyorum

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler bütçem 7000-7500 Tl bir de ben sistemi kendim toplayacağım ve kargodan alıştan paket açılımına kadar videoya almayı düşünüyorum
Sinerji'den toplayın diyeceğim ama yinede siz bilirsiniz. Orası Vatan'a göre çok daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı