Petrol ofisinde araca yanlış yakıt vermek

417496

Hectopat
Kolay gelsin, hayatım boyunca bir daha yapmayacağım bir iş akaryakıt dolum elemanı işidir. LPG bölümlerinde aktif dolum yaparken bir araç benzin bölümüne yanaştı. Araçtan inip markete giderken fulle dediler. Ben de benzin verdim. 1150 lira tuttu. Adam kimliğinin aslını bıraktı ve nosunu verdi. Önümüzdeki pazartesi geleceğini söyledi. Aksi bir durum da karakol vs başvurduğumda durum lehime mi olur? Sonuçta suçsuzum. Adam ben orayı LPG sandım dedi. Sanmamak gerekmiş. Neyse zor durumda değilseniz başka iş yapın. Yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı bayramlar.

Bu durumda adam suçlu diye düşünüyorum, sonuçta arabaya bakın LPG olduğunu anlayamazsınız (yanlışım varsa düzeltin)

Sorunsuz meslek yok ki? En ufak problemde çekip gidersen meslek bulamazsın.
Bence olacabilecek ufak bir problem bu.
Ayrıca seni suçlu yapacak bir durum yok.
Sanırsin arabasını kundaklandın.
Adamın kendi sorunu, gaz diye belirtseymiş. Yanlış perona yanaşmış.
Ben özellikle benzin falan diye belirtiyorum.
Isterse mossad ile gelsin. Senin suçlu olduğunu düşünmüyorum.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Umarım pazartesi parayı verir de sorun çıkmaz. Çünkü benim cebimden çıkacak getirmezse. Uğraştığım tipleri görseniz bu iş yapılmaz dersiniz. İnsanları çözmek için güzel bir iş. Her telden insan geliyor.

Adamın suçu olmuyor mu bu durumda? Yanlış yere yanaşması dolduran kişiyi ilgilendirmez. Doğru yere yanaşsaydı.
Fazla bilgim yok, yanlışsam düzeltin.
Yani mantıkla yaklaşırsan dediğin doğru.

Bu durumda adam suçlu diye düşünüyorum, sonuçta arabaya bakın LPG olduğunu anlayamazsınız (yanlışım varsa düzeltin)
Araba hem lpg hem benzin. Ama yanaştığı yer sadece benzin ve dizel.

Sorunsuz meslek yok ki? En ufak problemde çekip gidersen meslek bulamazsın.
Bence olacabilecek ufak bir problem bu.
Ayrıca seni suçlu yapacak bir durum yok.
Sanırsin arabasını kundaklandın.
Adamın kendi sorunu, gaz diye belirtseymiş. Yanlış perona yanaşmış.
Ben özellikle benzin falan diye belirtiyorum.
Isterse mossad ile gelsin. Senin suçlu olduğunu düşünmüyorum.
Objektif bakınca sorun adamın oluyor. Umarım karakola kadar uzamaz da derin bir nefes alırım. Malum bir şeyler alırken bile f/p diye araştırıyoruz. 1150+ lira benim önümüzdeki ay alacağım tws kulaklığın parası.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Umarım pazartesi parayı verir de sorun çıkmaz. Çünkü benim cebimden çıkacak getirmezse. Uğraştığım tipleri görseniz bu iş yapılmaz dersiniz. İnsanları çözmek için güzel bir iş. Her telden insan geliyor.

Yani mantıkla yaklaşırsan dediğin doğru.

Araba hem lpg hem benzin. Ama yanaştığı yer sadece benzin ve dizel.

Objektif bakınca sorun adamın oluyor. Umarım karakola kadar uzamaz da derin bir nefes alırım. Malum bir şeyler alırken bile f/p diye araştırıyoruz. 1150+ lira benim önümüzdeki ay alacağım tws kulaklığın parası.

Adam kimliğinin aslını bırakmış, illaki gelecektir. Yoksa plaka belli, kimliği falan belli yani. Gerekli mercilere başvuru yaparsınız.

Sıkma canını, adamdan zorla dövüp para mı alacaktın? Yetkiline iletirsin. Onlar gerekli mercilere başvuru yaparlar. Pazartesi ola hayrola.

Adam kimliğinin aslını bırakmış, illaki gelecektir. Yoksa plaka belli, kimliği falan belli yani. Gerekli mercilere başvuru yaparsınız.

Sıkma canını, adamdan zorla dövüp para mı alacaktın? Yetkiline iletirsin. Onlar gerekli mercilere başvuru yaparlar. Pazartesi ola hayrola.
Haklısın hocam teşekkürler. Görünürde iyi birine benziyordu ama bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı