Petrolde pompacı olmak için senet imzalanması normal midir?

İş sozlesmesi imzalattılar diye en başta demen lazım bu tip evraklar iş sözleşmesi ve görev tanımi evragi ile birlikte imzalatilan şeylerdir.

İkinci hususa gelince imzaladığınız şey tek senetse direk talep edin veya imha ettiklerine gözünüzle şahit olun.

Ayrıca başlamadan çıkış yapabilirsiniz tabii ki devletin koyduğu kanunlarda 2 aylık deneme süresinde dahi farazi bir neden belirleyip sözleşmeyi tek taraflı fesih edebiliyorsunuz.

Dipnot: Şirket kurumsal olabilir ancak française mantığıyla işleniyor yani şubeyi a kişisi satın alıp belli bir komisyonunu ilgili şirkete vererek kazanç sağlıyor bu nedenle direk o şirket adına değil de a petrol firması çalışanı oluyorsunuz bu nedenle de française firmalarında bu tip işlemleri şahsım adına güvenilir bulmuyorum.

Benim anlayacağım dilden biraz acık konusabilir misiniz yani ben iptal etmem gerek ne yapmam lazım şimdi.

Benim anlayacağım dilden biraz acık konusabilir misiniz yani ben iptal etmem gerek ne yapmam lazım şimdi.

Kısacası eğer işi bırakacaksan yarın gidip ben çalışmaktan vazgeçtim diyorsun ve seneti geri istiyorsun bu kadar basit. Yaşını bilmediğim için ailenin haberi varsa onlara da danışmakta fayda var.

Kısacası eğer işi bırakacaksan yarın gidip ben çalışmaktan vazgeçtim diyorsun ve seneti geri istiyorsun bu kadar basit. Yaşını bilmediğim için ailenin haberi varsa onlara da danışmakta fayda var.

18 yasım yarın öyle yapayım o zaman haberleri yok senet işi beni bozdu açık falan çıkarsa deyince aldandım bende.

18 yasım yarın öyle yapayım o zaman haberleri yok senet işi beni bozdu açık falan çıkarsa deyince aldandım bende.

Bu da sana ders olsun bir daha içinde senet olan hiçbir işe girişme ayrıca dediğim gibi konudan ailene bahset gidebiliyorsan babanla git daha sağlıklı olur.

Bu da sana ders olsun bir daha içinde senet olan hiçbir işe girişme ayrıca dediğim gibi konudan ailene bahset gidebiliyorsan babanla git daha sağlıklı olur.

Kopyasını falan olmadığına nasıl emin olacağım sadece seneti mi isteyim yoksa iş sözleşmesi frlan onları da alayim mi?

Şimdi sigorta girişin olmadığı için iş sözleşmesinin çok bir önemi yok.
Senette ise bir tane senet imzaladıysan onu al veya imha ettiklerini gözünle gör.

Altını çizerek söylüyorum bir büyüğünle gitmende fayda var eğer ailene söylemekten çekiniyorsan bunda çekinecek bir husus yok.

Ailem başka yerde olduğu için gelemezler senetide ben kendim alıp saklayim mi yoksa orada yırttığını görüyümmü onu anlamadım.

Seneti teslim alırsan direk kendin imha et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…