Peugeot 106 quicksilver alınır mı?

myusuf67

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar beni çoğunlukla şehir içinde taşıyacak bir araç önerebilir misiniz? Üniversiteyi küçük bir şehirde okuyorum. Yurttan okula arada çarşıya götürsün yeterli. 3 kapı olur 5 kapı olur fark etmez. Sedan HB. Vs fark etmez. Baktıklarım arasında Suzuki Swift, 106 (gti olmayanlardan), Corsa b kasa, eski pololar falan var. Siz ne önerirsiniz?

Çok piyasacı arabası bu hocam. Teknik bilgim pek yok ama oldum olası sevmem.

106 Quick siler çok güzel bir araba zevk olarak kamyonet ruhsatları var dıştan güzel ama her yıl muayene zor eğer teminini bulursan 106yı al elektrik sorunları çok 206 alabilirsin

Bu arada eğer aça binmek istiyorsan w124 alabilirsin mil dağıtsa bile yürür çok sağlam bir araba

https://shbd.io/s/bzyBASrX alabilirsin ilerde gt jant gt sisli tampon lan marşpiyel led stop mercek far alıp takarsan çok güzel bir araba olur

Son düzenleme:
Temizini bulursan tatlı araba üzülmüşünü bulursan 106'dan nefret edersin. Bizim bir abi de vardı ama o XR ydi vişne çürüğü. Arabada sadece temizlik boyası vardı onun harici benzinliydi fabrika çıkışı, tüp takılmamış sattı ama bin pişmandı 2 sene önce 250 civarı vermişti şimdi temiz olmayan quicsilverı var orasını burasını yapıyoruz dıştan çok güzel kaportası ama içi dışı kadar değil arıza bozulma oluyor ilk aldığında çok kötüydü işte ama o XR dehşet bir şeydi ben ilk defa arızasız bir Peugeot görmüştüm. Arabaya bakmanın önemini orada çok iyi anlamıştım.

Zaten 1.4 ikisi de. Fren aksamındaki bazı parçalar, bazı küçük motor parçaları da broadway ile aynı.

Dostlar şekil araba aramıyorum. 180 civarına beni küçük üniversite şehrinde sağa sola taşıyacak araba arıyorum. 1.5 ex Honda'lar nasıldır? Ya da Swift'ler Corsa'lar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı