Mi Note 10 Lite cihazımın orijinal sarj kablosunu kullanarak araca bağlıyorum. Fakat bağlantı sürekli kopuyor ve bağlantı yapılırken aşağıdan çıkan 3 seçenek şöyle:
1-veri aktarımı yok ( şarj için galiba)
2-dosya aktarımı.
3-fotoğraf aktarımı.
Bağladıktan sonra sürekli kopuyor seçenekleri de seçemiyorum. Neyse şans eseri Android Auto uygulamasından telefondan ileri ileri dedim sonra iletişim hatası 16 gibi bir hata çıktı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba telefonuma Android auto yükledim fakat kablo bagladigim zaman iletişim hatası 16 yazıyor bağlanmıyor sorun ne olabilir yardım edebilir misiniz iyi bayramlar dilerim
Merhaba telefonuma Android auto yükledim fakat kablo bagladigim zaman iletişim hatası 16 yazıyor bağlanmıyor sorun ne olabilir yardım edebilir misiniz iyi bayramlar dilerim
Çift uygulama hiç açmadım. Baktım açık değil, açıp hesapları silip reset attım. Yine olmadı, bazıları telefonu sıfırlayınca düzeldi yazmışlar. Başka telefon ve kabloyla yapınca bağlanıyorum ama kendi telefonumda olmadı. Kablodan mı kaynaklı acaba? Yoksa telefonu sıfırlamayı düşünüyorum.
Çift uygulama hiç açmadım baktım açık değil açıp hesapları silip reset attım yine olmadı bazıları telefonu sıfırlayınca düzeldi yazmışlar başka telefon ve kabloyla yapınca bağlanıyorum ama kendi telefonumda olmadı kablodan mı kaynaklı acaba yoksa telefonu sıfırlamayı düşünüyorum.